graduation16

Graduate Recruitment

Leading Talent rekruteert toptalenten voor de FMCG en retail branche. Wij willen studenten en afgestudeerden enthousiast maken voor de branche door middel van stages en startersfuncties bij de mooiste bedrijven. Leading Talent fungeert als kenniscentrum voor campus recruitment en draagt zorg voor de instroom van starters en stagiaires in sales, marketing, trade marketing, category management, inkoop, supply chain, finance en hr.

Over Leading Talent

Leading Talent is in 2008 opgericht door People Select Executive Search en sinds 2009 een zelfstandige organisatie. People Select signaleerde dat de branche behoefte heeft aan goede mensen in sales en meer mannen in marketing. Door de instroom van talentvolle starters, die op de juiste manier begeleid worden, bouwen wij samen aan een duurzame branche.

Wat wij doen

Wij komen in contact met kandidaten door aanwezig te zijn op studiebeurzen, het inzetten van social media, ons netwerk en Talent Scouts in de belangrijkste studentensteden. Wij geven advies aan onze kandidaten over de branche; de verschillende disciplines en bedrijfscultuur. Dit doen wij in persoonlijke gesprekken, maar ook door managers van onze opdrachtgevers een podium te bieden om toptalent te informeren en enthousiasmeren.In het kort bieden wij de volgende diensten aan:

  • Graduate recruitment voor specifieke functies;
  • Graduate recruitment, waarbij wij het volledige wervingsproces uit handen nemen;
  • De Keuken, voor het boeien en binden van starters en young professionals in hun eerste baan.

Wij komen graag met u in gesprek om te praten over de ontwikkelingen in de branche en de starter van nu.

Neem contact op