Lopik | Finance | Starter

Ben jij..

Cijfermatig sterk, communicatief vaardig en heb je een ondernemende instelling?

Organisatie

Royal A-ware Food Group is een ondernemend, internationaal familiebedrijf met een passie voor kaas, met 2000 vaste medewerkers, 500 tijdelijke medewerkers, 18 locaties en ruim 1000 voertuigen.

Royal A-ware is gespecialiseerd in het inkopen, produceren, rijpen, versnijden, verpakken en distribueren van kazen en is één van de grootste spelers in de markt op dit gebied. Daarnaast verbreedt Royal A-ware zich momenteel door het produceren van andere versproducten in de categorieën zuivel, borrelhap/tapas en AGF. Binnen Royal A-ware staat dienstverlening van A-kwaliteit centraal en leveren aan foodretailers. Door middel van slim en bewust ondernemen kunnen zij de beste prijs-kwaliteit verhouding leveren aan de klant. Royal A-Ware is in het buitenland actief in verschillende landen, zowel in de EU als daarbuiten.

 

Verantwoordelijkheid

Als Junior Corporate Controller maak je onderdeel uit van de  afdeling Corporate Control. Deze afdeling maakt deel uit van de in Lopik gevestigde Finance organisatie van Royal A-Ware. De Finance organisatie is verantwoordelijk voor het voeren van de integrale financiële administratie van de gehele Royal A-ware Food Group en bestaat naast de afdeling Coporate Control uit de afdelingen Accounts Payable, Accounts Receivable & Cash Management en General Ledger. De afdeling Corporate Control is een compacte afdeling die verantwoordelijk is voor de (geconsolideerde) management informatie en de externe verslaggeving van Royal A-ware. In de rol van Junior Corporate Controller ben je verantwoordelijk voor diverse financiële opdrachten en processen. Zo ondersteun je o.a. in het verzorgen van geconsolideerde rapportages waarbij je vaak om tafel zit met de Business Controllers en administrateurs van de verschillende entiteiten om kwalitatieve toelichting bij de cijfers te krijgen en deze te toetsen / verifiëren. Deze rapportages worden per vier weken gerapporteerd aan de directie, de banken en de Raad van Commissarissen. De afdeling Corporate Control is daarnaast verantwoordelijk voor de coördinatie van de Planning & Control-cyclus en is aanspreekpunt voor banken en de belastingdienst. Als Junior Corporate Controller lever je een belangrijke bijdrage aan deze verantwoordelijkheden. Je hebt in deze rol een sterke focus op cijfers, maar het is even belangrijk om de link naar de bedrijfsprocessen in de gaten te houden. Royal A-ware is een ondernemende en groeiende organisatie, waardoor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van financiële processen aan de orde van de dag zijn. Het is dus belangrijk dat je flexibel bent en goed in kunt springen op nieuwe situaties.

Opleiding en ervaring

Royal A-ware is aan het groeien en is daarom op zoek naar een ambitieuze, scherp analytische kandidaat met academisch WO werk- en denkniveau, maar met minimaal een HBO diploma in de richting van Bedrijfseconomie of Accounting & Controlling. Inzicht in operationele en financiële bedrijfsprocessen in de FMCG industrie is een pre, evenals goede Excel kennis. Als persoon sta je stevig in je schoenen en ben je leergierig, oplossingsgericht en stressbestendig. Klinkt dit als jouw ideale baan neem dan contact op met ons!

 

 

 

 

Vervuld
Deze vacature is al vervuld.
Bekijk ons actuele vacatureaanbod voor meer interessante vacatures.
Bekijk actueel vacatureaanbod
Judith de Jong
Judith de Jong

Geplaatst op 8 september 2017