Culemborg | Marketing | Starter

Ben jij…

Proactief, ondernemend en een allround marketeer?

Organisatie

Royal A-ware Food Group is een ondernemend, internationaal familiebedrijf met een passie voor kaas. Royal A-ware Food Group richt zich op verschillende sectoren, waarvan het in Culemborg gevestigde Bouter Group er één is. Bouter Group is een ondernemend, snel groeiend bedrijf wat zich richt op het verzorgen van private label kaas en borrelgemak (tapashapjes) voor de grootste retailer van Nederland waar zij in een dedicated partnership mee werken. Ze rijpen, snijden, verpakken en distribueren Hollandse en buitenlandse kaas.

In de bedrijfsvoering staat een proactieve klantbenadering en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Om een blijvend vooraanstaande rol in de Nederlandse kaasmarkt te garanderen, profileert Bouter Group zich als een innovatief bedrijf. Door continue ontwikkeling en vernieuwing in producten en concepten zijn ze in staat om voorop te blijven lopen.

Verantwoordelijkheid

Als Junior Product Manager werk je binnen de afdeling Marketing en Product Management. Je bent bezig met het beheren en optimaliseren van concepten, producten en verpakkingen. Je werkt in een interdisciplinair team waarbij je de product managers ondersteunt op verschillende gebieden, zoals innovatie, marketing/communicatie (online en offline), product design en bv. het organiseren van events en klantavonden. Je zit dicht op de producten en legt daarbij direct de link naar commercie. Je komt ook met innovatieve en creatieve ideeën om de producten van Bouter Group nog beter neer te zetten bij de retailer en daarbij pak je eigen projecten van A tot Z op.

Opleiding en ervaring

Voor Bouter Group zijn wij op zoek naar een ambitieuze, ondernemende aanpakker met een relevante HBO of WO achtergrond. Retailervaring (d.m.v. bijvoorbeeld een bijbaan) is een pré en idealiter heb je een marketingstage binnen FMCG afgerond. Je denkt graag mee in concepten, producten en verpakkingen en bent een echte foodlover. Je staat stevig in je schoenen, durft vragen te stellen en je geeft niet snel op. Daarnaast ben je flexibel, kun je goed levelen op verschillende niveaus en denk je out of the box.

Wil jij in aanmerking komen voor deze unieke kans, neem dan contact op met ons!

 

Vervuld
Deze vacature is al vervuld.
Bekijk ons actuele vacatureaanbod voor meer interessante vacatures.
Bekijk actueel vacatureaanbod
Michelle Zegers
Michelle Zegers

Geplaatst op 13 juni 2017