Regio Zuid-Oost | Sales | Starter

Ben jij…

Resultaatgericht, besluitvaardig en ondernemend?

Organisatie

Het van origine Duitse bedrijf is in Nederland vertegenwoordigd onder de merken Haribo en Maoam. De ambitie van Haribo is om het nummer 1 snoepmerk van Nederland verder uit te bouwen. Om deze ambitie te verwezenlijken zijn de Benelux 180 medewerkers actief voor dit bedrijf. Met een assortiment van ruim 300 producten hebben zij het afgelopen jaren een omzetgroei laten zien. Ondernemerschap is de gemeenschappelijke deler binnen de organisatie en wordt enorm gewaardeerd.

Verantwoordelijkheden

Als young professional krijg je de kans om je te ontwikkelen op verschillende disciplines. In het eerste jaar start je als Regio Account Manager, voor de regio Zuid-Oost Nederland. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het contact met de supermarkten in jouw gebied. Met hen ga je in gesprek over de huidige ontwikkelingen, het assortiment en de acties die je samen op kan zetten met als doel de omzet van de klant te vergroten. Je ziet commerciële kansen voor het merk en de klant en speelt hier op een creatieve en innovatieve manier op in. Voor retailers en consumenten ben jij het eerste aanspreekpunt, je kunt snel schakelen en zorgt dat alle randzaken rondom een actie goed op orde zijn. Je wordt uitgedaagd om naast je dagelijkse werkzaamheden zelfstandig projecten op te zetten en deze tot een succes te maken. Na deze periode biedt Haribo meerdere mogelijkheden om door te groeien als bijvoorbeeld Junior Accountmanager of Junior Brand Manager.

Opleiding en ervaring

Voor Haribo zijn wij op zoek naar enthousiaste en ambitieuze kandidaat die woonachtig is in, of bereid zijn om tijdelijk te verhuizen naar Zuid-Oost Nederland. Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond en kennis van de FMCG branche door bijvoorbeeld een stage en/of bijbanen in retail of sales. Je bent een zelfstandige young potential, acteert proactief, betrokken en je neemt je verantwoordelijkheid. Met andere woorden: ‘drive for result’! Je bent communicatief vaardig, kan goed luisteren en beschikt over empathisch vermogen. Je weet de vertaalslag te maken van koopsignalen naar concrete acties. Haribo biedt veel doorgroeimogelijkheden en draagt bij aan jouw ontwikkeling. Wil jij voor het lekkerste snoepmerk van Nederland werken? Neem dan contact op met ons!

Interview met Haribo

Haribo

Werken bij Haribo

juni 22, 2017

Vervuld
Deze vacature is al vervuld.
Bekijk ons actuele vacatureaanbod voor meer interessante vacatures.
Bekijk actueel vacatureaanbod
Michelle Zegers
Michelle Zegers

Geplaatst op 8 juni 2017