Stage | Sales/Marketing | Naarden

Ben jij..

Zelf startend, creatief en heb je passie voor food?

Organisatie

De allerlekkerste muesli ter wereld maken. Eentje met alleen maar onbewerkte en eerlijke ingrediënten. Met die droom beginnen stuntpiloot Nick en marketeer Camilla Barnard in 2005 aan het ontwikkelen van een recept voor The Ultimate Muesli. Vrienden en familie helpen mee met proeven en na een paar maanden finetunen is het tijd om het eindproduct onder de merknaam Rude Health te verkopen aan delicatessenzaakjes en natuurvoedingswinkels in hun Londense buurt. Een gouden greep, want al snel ontdekt Nigella Lawson de muesli en stromen de bestellingen binnen. De Barnards zitten intussen niet stil en breiden hun assortiment uit met liefdevol gecreëerde pappen, ontbijtgranen en granola’s. Vanaf 2013 zijn ook drinks, biologische alternatieven voor melk toegevoegd, zoals kokos- en cashewdrinks. De droom om mensen beter te laten eten blijft altijd de basis van het bedrijf. Met constante innovaties en nieuwe concepten claimt het bedrijf een plek in steeds meer winkelschappen, zodat meer en meer mensen kennismaken met hun natuurlijke productportfolio.

Het hoofdkantoor van Rude Health zit in Londen en sinds enkele jaren is in Nederland een compact team bezig met de verkoop in Nederland en daarbuiten. De producten worden verkocht bij onder meer Albert Heijn, Marqt, Holland & Barrett en natuurvoedingszaken. Dat Nederlandse kantoor is er trouwens organisch bijgekomen, omdat Rude Health op zoek ging naar een distributeur in Nederland en tijdens die zoektocht kennismaakte met Karlijn Audenaerde. Zij gelooft zodanig in het bedrijf dat ze de oprichters weet te verleiden een lokale vestiging te starten van waaruit de plannen voor internationale marktuitbreiding vorm krijgen. In Nederland is het kantoor gevestigd in Naarden.

Verantwoordelijkheden

Gezien de snelle groei van Rude Health zijn zij per direct op zoek naar een allround stagiair om het team te versterken op het gebied van sales, marketing en e-commerce. Je bent daarbij o.a. verantwoordelijk voor het organiseren van en deelnemen aan festivals/events om de producten te promoten, evenals promoties en demonstraties op de winkelvloer. Je onderhoudt contact met externe partijen en bent verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van marketing uitingen via social media. Je werkt nauw samen met field sales voor diverse activiteiten op winkelniveau en coördineert sampling acties. Gezien het kleine team van Rude Health is er veel ruimte om proactief initiatieven op te pakken om de business van Rude Health naar een hoger niveau te tillen!

Opleiding en ervaring

Voor Rude Health zijn we op zoek naar een enthousiaste en energieke kandidaat met een echte passie voor food. Je vindt het interessant om in een start-up omgeving te werken, ziet mogelijkheden en speelt proactief in op kansen. Daarnaast heb je commercieel inzicht, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ben je niet bang om nieuwe contacten te maken. Wij zijn op zoek naar een HBO/WO student met een relevante studieachtergrond die per direct of per januari fulltime beschikbaar is voor minimaal 4 maanden.

 

Meer informatie over deze vacature?
Neem contact op met Judith (Business Leader)
Solliciteren
Judith de Jong
Judith de Jong

Geplaatst op 12 september 2017