FMCG Workshops

Naast het reguliere programma van de keuken, kan er in de maanden juli en augustus gekozen worden uit drie verschillende workshops onder leiding van top professionals, die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling. Dit zijn FMCG workshops voor young talents met nul tot vier jaar werkervaring in commercie, finance en supply chain uit FMCG en retail.

  • Onderhandelen
  • Effectief communiceren
  • Time management en Effectief presenteren

1. Onderhandelen (2 bijeenkomsten)

FREEK BAKKER is 34 jaar werkzaam geweest voor Procter & Gamble en kent het retailkanaal als geen ander. In deze training krijg je inzicht in de hoofdprincipes van het onderhandelen, de fasen van het onderhandelen en hoe het proces te beïnvloeden.

De workshop bestaat uit theorie met praktijkvoorbeelden en daarnaast het presenteren van een ‘real life’ case door de deelnemers. Deze workshop versterkt je onderhandeling skills en is interessant voor zowel beginners als gevorderden.

Freek Bakker G2M

2. Effectief communiceren (2 bijeenkomsten)

Deze training geeft REIN VAN GULICK exclusief voor de keuken. Het gaat hier om inzicht in je gedrag in communicatie en hoe je bewust of onbewust invloed hebt op het gedrag van de ander.

Na deze twee avonden kijk je anders aan tegen mensen uit je omgeving en krijg je meer voor elkaar door het bewust inzetten van veelzijdig gedrag richting je gesprekspartner.

Rein van Gulick

3. Time management en Effectief presenteren (2 bijeenkomsten)

HENRIEKE VAN DAM beziet time management in combinatie met individuele persoonlijkheidskenmerken. Hoe zit je in elkaar en tegen welke specifieke timings-problemen loop je aan? En nog belangrijker, hoe los je dat op?

Tijdens de tweede trainingsdag helpt Henrieke je met het inzetten van je persoonlijkheid om je boodschap echt over te laten komen. Dit doet ze op het niveau van gedrag, houding en gevoel. Door deze training gaat je persoonlijke presentatie met sprongen vooruit.

Wil je meer weten over de workshops?

Neem contact op
Henrieke van Dam