Over Leading Talent

Bouwen aan een sterke en duurzame FMCG branche

Ben je een student of young professional?

Info voor studenten

Bent u een werkgever?

Info voor werkgevers

Wie is Leading Talent?

Leading Talent is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie gericht op het versterken van de FMCG sector. Leading Talent is in 2007 gestart, als initiatief van People Select Executive Search + Interim, om in te spelen op het te kort aan commercieel talent in de FMCG branche. Een jaar later is de organisatie verzelfstandigd en uitgegroeid tot een succesvolle en onderscheidende campus recruiter voor toonaangevende fabrikanten en retailers in FMCG.

Leading Talent is dé intermediair voor startend toptalent en bedrijven in de Fast Moving Consumer Goods. Wij richten ons op ambitieuze studenten en starters.

Wat doen wij?

Leading Talent levert talent met intelligentie, energie en ambitie. We selecteren mensen die zich verantwoordelijk voelen voor hun ontwikkeling en streven naar de hoogste kwaliteit in hun werk. Wij helpen hen daarbij. Door onze kennisnetwerken, intervisies en workshops worden talenten uitgedaagd om zich te verdiepen in de actualiteiten die spelen in de branche. We zetten ze aan om vanuit hun eigen functie met een bredere scope te kijken naar de impact die zij hebben op hun organisatie en hun omgeving.

Wij vinden dat de FMCG de beste mensen verdient en dat de sector uitdagend is om in te werken.

Leading Talent begeleidt talenten van de beste universiteiten en hogescholen voor stages, (tijdelijke) projecten, traineeships en startersfuncties bij bedrijven in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) branche.

Meer informatie voor studenten

Leading Talent is gericht op de FMCG en retail branche om commercieel toptalent te selecteren.

Meer informatie voor werkgevers

Wat zeggen anderen over Leading Talent

Leading Talent is er trots op dat we keer op keer voor een perfecte match zorgen tussen kandidaat en toonaangevende bedrijven. Deze geplaatste  kandidaten zeggen het volgende over Leading Talent:

<span>Pieter Verspeek - Trainee BU analist bij Royal A-ware food group</span>

"“ Ik werd benaderd en twee weken later ging ik aan de slag bij mijn nieuwe baan. De persoonlijke benadering was erg prettig en ook na (!) het sollicitatieproces was Leading Talent geïnteresseerd in de progressie die ik maakte.”"

Pieter Verspeek - Trainee BU analist bij Royal A-ware food group
<span>Andry Schol - Categorie Marketeer bij Bakker Barendrecht</span>

"Soms weet je als starter niet welk toekomstpad goed bij je past. Door juist op je persoonlijkheid in te gaan, heeft Leading Talent mij uitstekend geholpen om dit juiste toekomstpad te kiezen."

Andry Schol - Categorie Marketeer bij Bakker Barendrecht
<span>Marieke Schrijver - Junior Product Manager bij Bolletje</span>

"Bij Leading Talent is er ruimte en tijd voor persoonlijke benadering en snelle terugkoppeling. Dat Leading Talent betrokken is bij hun kandidaten blijkt ook uit het contact na de sollicitatieprocedure. Met enige regelmaat wordt er contact met mij opgenomen om de stand van zaken door te nemen, wat ik als starter zeer kan waarderen."

Marieke Schrijver - Junior Product Manager bij Bolletje

dekking-nederland

Talent Scouts versterken Leading Talent

Als Talent Scout ben je het uithangbord voor Leading Talent, vergroot je onze naamsbekendheid en breng jij ons in contact met de beste kandidaten. Het is dus belangrijk dat je als Student recruiter een groot netwerk hebt waaruit je super talent vist voor onze pool.

Meer informatie over Talent Scouts