Toekomst opbouwen voor studenten en young talents in FMCG en Retail

Leading Talent begeleidt talenten van de beste universiteiten en hogescholen voor stages, (tijdelijke) projecten, traineeships en startersfuncties bij bedrijven in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) branche. Leading Talent heeft een breed netwerk van verschillende fabrikanten en retailorganisaties binnen de FMCG sector.

Wat is FMCG?

Bedrijven in de FMCG branche produceren allerlei consumentengoederen die wereldwijd of op nationaal niveau te koop zijn. Denk aan bijvoorbeeld voedingsmiddelen, toiletartikelen of wasmiddelen. Fast moving consumer goods zijn artikelen met een korte levensduur en dus een snelle omloop.

Meer info over FMCG

Wat zeggen anderen over Leading Talent

<span>Pieter Verspeek - Trainee BU analist bij Royal A-ware food group</span>

"“ Ik werd benaderd en twee weken later ging ik aan de slag bij mijn nieuwe baan. De persoonlijke benadering was erg prettig en ook na (!) het sollicitatieproces was Leading Talent geïnteresseerd in de progressie die ik maakte.”"

Pieter Verspeek - Trainee BU analist bij Royal A-ware food group
<span>Andry Schol - Categorie Marketeer bij Bakker Barendrecht</span>

"Soms weet je als starter niet welk toekomstpad goed bij je past. Door juist op je persoonlijkheid in te gaan, heeft Leading Talent mij uitstekend geholpen om dit juiste toekomstpad te kiezen."

Andry Schol - Categorie Marketeer bij Bakker Barendrecht
<span>Marieke Schrijver - Junior Product Manager bij Bolletje</span>

"Bij Leading Talent is er ruimte en tijd voor persoonlijke benadering en snelle terugkoppeling. Dat Leading Talent betrokken is bij hun kandidaten blijkt ook uit het contact na de sollicitatieprocedure. Met enige regelmaat wordt er contact met mij opgenomen om de stand van zaken door te nemen, wat ik als starter zeer kan waarderen."

Marieke Schrijver - Junior Product Manager bij Bolletje
<span>Gabi Wals - Internship bij Heineken International</span>

"Tijdens het zoeken van een stage viel het mij op hoeveel mooie mogelijkheden er in het verschiet liggen. Leading Talent heeft mij begeleid om de orde in de chaos te vinden om uiteindelijk een prachtbedrijf te vinden waar ik volledig op mijn plek zit."

Gabi Wals - Internship bij Heineken International
<span>Maaike van Wegen - Brand Manager bij Bickery Food Group</span>

"Vooral de persoonlijk aanpak was erg fijn. Als starter heb je toch vaak het gevoel een beetje te zwemmen, Leading Talent bood mij daar hulp bij. Ze hebben zicht op de arbeidsmarkt en kunnen je goed op weg helpen."

Maaike van Wegen - Brand Manager bij Bickery Food Group
<span>Dounia El Filali - Brand Manager Molton Brown bij Kao group</span>

"Als geen ander legt Leading Talent de focus op wat jou uniek maakt. Dit in combinatie met veel expertise maakt hen de perfecte matchmaker voor zowel bedrijven als kandidaten."

Dounia El Filali - Brand Manager Molton Brown bij Kao group

 dekking FMCG Leading Talent Nederland

Talent Scout worden?

Leading Talent is op zoek naar Talent Scouts, die ons willen helpen in de zoektocht naar toptalent!

Meer informatie over Talent Scouts
Leading Talent heeft een breed aanbod van vacatures in FMCG en Retail

Nieuwsgierig naar onze andere vacatures?

Bekijk vactureoverzicht